Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Dotati-va salonul cu stil!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat radiofrecventa F333

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3053 lei Lei
Brand
F333
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Radiofrecventa, un instrument ideal pentru fermitatea pielii. Echipamentul aplica caldura pe corp care stimuleaza fibrele de colagen si elimina surplusul de piele.
Aparatul este echipat cu 2 manere si 7 capete.

Radiofrecventa este o metoda neinvaziva si nedureroasa care combate semnele de imbatrinire cutanata, prin reactivarea proceselor reparatoare naturale ale corpului. Radiofrecventa provoaca o hiperemie endogena omogena pe diferite niveluri de profunzime ale structurii tratate. Undele electromagnetice de radiofrecventa imbunatatesc activitatea pompei sodio-potasice a membranelor fibroblastice, stimulind producerea de nou colagen, elastina si acid hialuronic.

Tratamentul cu radiofrecventa este un tratament estetic non-ablativ, ceea ce inseamna ca actioneaza direct in profunzimea pielii fara a afecta stratul de la suprafata. Spre deosebire de laser, radiofrecventa incalzeste mezodermul si hipodermul atragind colagenul spre suprafata. Radiofrecventa sta in versatilitatea si siguranta aparatului, care este in masura sa ofere multiple aplicatii. Prin intermediul celor 2 aplicatoare monopolar si bipolar, energia termica se difunde in mod uniform atit in straturile profunde cit si in cele superficiale, provocand tonifierea si remodelarea pielii.

Greutate: 4.6 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura